2009-01-20

Spirituális élmény

Ma is valami különleges élményben volt részem. Eljött M., egy hónap alatt elment az édesanyja. A "hirtelennek" számító halál letaglózta a családot. Persze ilyenkor hiába mondja az ember, hogy jobb így, csendesen elaludt, nem szenvedett hosszasan. Az sem vigasz, hogy például én is egész fiatal koromban éltem át a szülők távozását. Jó esetben - ahol szeretik egymást - sosem jön jó időben a halál.
Először meséltem a távozás szükségességéről és más fontos dologról. Aztán elkezdtük megnézni M. 2009-es lapjait. Hamar kiderült, hogy az édesanyja igyekszik vissza hozzá leszületni.
Több lap is ilyen üzenetet hozott: "Elhunyt szeretted boldog, és szeretetet küld Neked." Felolvasni sem volt könnyű száraz szemmel. Tapintható volt a közelsége.
Ezek után kiraktam egy csakrasort az édesanyja jelenlegi állapotáról. Döbbenetes volt az a felismerés, hogy milyen magas szinten állt! Annak ellenére, hogy ebben az életben nem tanult ezoterikus ismeretekről. Mindent hozott az előző életeiből, és méltósággal távozott. Nem akarok személyesebb élményeikről írni, de tényleg hihetetlen belső tartással távozott.
A gyökér csakránál látszott, hogy ősbizalomban van, átéli azt. Örvendezés a napfonatban, tényleg boldog most odaát. A szíve a családi dolgokkal foglalkozik. Mérlegel, elemzi az életét, a harmadik szemnél már univerzális szempontokat vesz figyelembe, és a korona csakránál a szamszára, a létkerék látható. Tervezi a visszainkarnálódást.
Minden elismerésem Neki, sajnálom, hogy nem találkoztam vele személyesen.
Mióta reiki listám van, küldök energiát mindannyiunk halálára, hogy az emberi méltóságban, tiszteletre méltóan történjen meg. Ő ezt tökéletesen megvalósította.
Köszönet ezért a különleges délutánért Minden Résztvevőnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése