2009. január 7., szerda

Kiemelkedés ösvénye

Amennyiben a Vészhelyzet ösvénye nem hangzik túlságosan vonzónak, akkor mindannyiunknak megvan a választása egy teljesen új úton, a Kiemelkedés Ösvényén való sétára.
Itt minden erőfeszítésünket az Igaz Mag Lényként való kiemelkedésbe tesszük.
Folyamatosan eltávolítunk minden egyes régi mintát, minden egyes hibát, amely felmerül, minden régi maradványt a Személyes Mátrixunkból.
Folyamatosan egyengetjük a lényeinket úgy, hogy csak az igazságunkat mondjuk, úgy, hogy csak az igazi érzéseinket fejezzük ki.
Elengedünk bármiféle tevékenységet, barátságot és kapcsolatot, amelyek már nem valóságosak és nem igazak.
Abbahagyjuk azokat a munkákat, amelyek kimerítik az életerőnket, és új munkákat teremtünk, ahol teljesen ki tudjuk fejezni a kreativitásunkat, és ahol az igazi célunkat tudjuk szolgálni.
Megtaláljuk elrejtett bankszámláinkat, és tudjuk, hogy mindig gondoskodnak rólunk.
Kiterjesztjük a helyünket, és mint az igazi Királyok Királya, vagy mint az igazi Királynők Királynője állunk, akik mi valójában vagyunk.
A Szeretet Harcosaivá válunk, és terjesztjük a SZERETETET mindenhol, ahol sétálunk!

2009 az Igazak Kiemelkedésének Éve.
Itt az idő számunkra, hogy belépjünk, hogy előre lépjünk, hogy Egyként egyesüljünk együtt, felébresztve Egy Lényünk alvó óriásának hatalmas potenciálját és végül azt tegyük, amiért idejöttünk, hogy megtegyük.
Minél inkább ezt tesszük, annál könnyebben ki fog alakulni minden. Csodák fognak manifesztálódni, a Zöld Lámpák nemcsak felkapcsolódva fognak maradni, hanem mindinkább fényesebbé fognak válni, megvilágítva a tiszta ösvényünket az Újba és az Igazba.
Solara

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése