2009-01-07

SOLARA: 2008 áttekintése

Az elmúlt év az átmenet egy erőteljes éve volt. Akik mi voltunk, amikor beléptünk az évbe mérhetetlenül különbözött attól a valakitől, akikké váltunk, amikor kiléptünk az évből.

Sokunk szútzúzva érezte magát és kimerülten sétáltunk az utolsó mérföldjeinken a dualitás régi útján keresztül. Időnként, a végső erőnkbe tellett folytatni az utat. Az év végére, az utolsó mérföldjeinken való átkelés elviselhetetlenné vált. Ez jelezte, hogy végre elértük a régi út végét.

A 2008-as évben szintén fel lettünk szólítva, hogy szembe nézzünk a Tökéletes Viharunkkal. Ez volt a mi utolsó kihívásunk, megmutatva, hogy mi az, amit a leginkább el akartunk kerülni, vagy amitől a leginkább féltünk, vagy a legnagyobb akadály volt az ösvényünkön. A Tökéletes Vihar volt az utolsó akadály, amelyet át kellett ugranunk, hogy szabaddá váljunk. És sokunk bátran belépett egyenesen a Tökéletes Vihar közepébe.

2008 a Szent Keresés egyik éve volt, amely segített nekünk összegyűjteni együtt és egyesíteni lényeink hosszú ideje elveszett töredékeit. Ez volt az Elrejtett Kincsek megtalálásának egyik éve, amely kincsek Igaz Mag Lényeink kapaszkodóiként szolgáltak. Átutaztunk a labirintuson, amíg elértük annak a középpontját. És azután hirtelen minden átfordult egy új, igazabb pozícióba. Megértettük, hogy mi az, ami igazi volt és mi az, ami nem volt igazi egy határtalanul nagyobb perspektívából. És sokunk tapasztalt kvantum áttöréseket, amelyek szabaddá tettek bennünket. És az Igazak elkezdtek kiemelkedni…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése