Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2009. február 7., szombat

Félelmeid

Minél több félelmed van, annál inkább jellemző rád a szűklátókörűség. A félelemmel szemben a világnak és neked egyetlen esélyed az, ha újra megnyitod, kitágítod a határokat. Ha csak a külső határokat nyitod meg, a bensődben egyre több félelem fejlődik.
Minél tudatosabban viszonyulsz a félelmeidhez, annál biztosabbá válik, hogy el tudod engedni őket, és hogy azok el is távoznak tőled. Ha menekülsz a félelmeid elől, azok követni fognak téged, de ha szembenézel velük, visszavonulót fújnak. Amikor az ismeretlentől félsz, legjobb, ha megpróbálsz közelebb kerülni hozzá, úgy, hogy megnyílsz felé. Ha kerülöd az ismeretlent, menekülővé válsz.
Ahol a félelmeid vannak, ott van mindig az esély is a továbblépésre. Az utad biztosan arra visz, ahol a félelem van.
Hagyd, hogy a félelmeid egyenként előlépjenek, és látni fogod, hogy ezzel máris elveszítik a hatalmukat fölötted. Ha egyszer már megkerested a félelmeidet, többé nem fognak téged próbára tenni. Ne félj tehát, fogj hozzá!