Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2013. július 25., csütörtök

A minőségeid


Az élet előrehaladtával és a felvett szokással, hogy kívülről várjuk a méltánylást és helyeslést, könnyen elfelejtjük, hogy mindannyian rendelkezünk a korlátlan minőségek tárházával. Itt egy egyszerű gyakorlat, hogy elkezd a saját minőségeid felismerését és használatát.

Reggel kezdj el kommunikálni önmagaddal. Erre szánj néhány percet, és kérdezd meg önmagadtól: Milyen személyes minőség tenné a mai napomat mássá?

Emelj ki egy vagy két minőséget, amiket hatékonynak, lényegesnek, energikusnak érzel… Gondolkodj el azon, miért ezek azok a minőségek, amik leginkább rezonálnak veled. Hogyan és mikor lenne a legjobb a használatuk? És végül, valóban és igazán érezd, hogy rendelkezel kapacitással, hogy azoknak a minőségeknek a megtestesítője legyél.