Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2013. július 15., hétfő

VarázspálcaHálás vagyok Csabának a tegnap délelőttért. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok, hogy Csaba ma reggel hazamehet egy időre a családjához. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok Kristóféknak a tegnap délutánért. Öröm volt megosztani sok anyagot másokkal. Köszönöm. Köszönöm, köszönöm.
Hálás vagyok a testemnek, hogy eddig kibírta a vitaminmentes táplálkozást évek óta. Nem háborgok, hogy most már reklamál. Köszönöm, hogy eddig tűrte. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok, hogy ma végre porszívózhatok reggel. Öröm lesz a gyors takarítás. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok, hogy ma is együttműködünk Icával. Viszek neki én is képeket. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok, hogy esetleg ma már felutaznak Vikiék, ha lesz miből. Jó lenne végre látni őket. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok, hogy még mindig kedves leveleket kapok Erdélyből. Nem felejtettek el, nekem is nagyon hiányoznak. Ha rajtam múlna, már úton lennék. J Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok, hogy még mindig reménykedem, és nem adom fel a körülmények ellenére. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok, hogy csodás szüleim voltak. A gyerekkorom maga volt a mennyország. Köszönöm nekik. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm. 
Nehéz választani, mert rengetegen vannak. Nem tudtam megállni a háromnál. A többiekről sem feledkezem meg. J Rajta vannak a nagyon hosszú reiki listámon.
Csabának és Andinak kívánom, hogy teljesen gyógyuljanak fel, legyenek boldogok, egészségesek. Köszönöm, hogy tanúja lehetek a felépülésüknek. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Vikinek kívánom, hogy rendeződjön az élete minden szinten, legyen boldog ember nő és anya. Meg persze a lányom. J Köszönöm, hogy ez hamarabb teljesül, mint gondolnánk. (Ancsát nem felejtettem el, de szerencsére neki rendben van a magánélete. J )
Mind a négy unokámnak nagyon elégedett, boldog, értelmes életet kívánok. Köszönöm, hogy ezt megélhetem. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm. 
Gyurinak és Tibinek kívánom, hogy a vállalkozásaikban legyenek elismertek, sikeresek és gazdagok. Magánéletükben pedig nagyon boldogok. Örömmel látom ezeknek a megvalósulását és a szellemi fejlődésüket. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Rendhagyó módon ideteszem magam is. Kívánom, hogy legyen végre egyre több olyan tanfolyam, beavatás, előadás, ahol jelentős a létszám, és végre bevételem is van belőle. Szeretnék végre normálisan táplálkozni, öltözködni. Szeretnék nyugodtan aludni, hogy ne kelljen félni, mit kapcsolnak ki a tartozás miatt. Örülnék, ha lenne megint kocsim, hogy újra tudjak Erdélybe is járni.  Szeretnék nem pár ember jóindulatára szorulni, hanem ahogy régen, pénzért dolgozni. Örülök, hogy ez tempósan alakul a legnagyobb elégedettségemre. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.