2012-09-18

17. nap - a kiemelkedéshez

 
Varázscsekk
 
1. Vedd számba az áldásaidat: írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Ha elkészültél, olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.
 
2. Töltsd ki a Varázscsekket a pontos összegről, amit kapni szeretnél, írd rá a neved és a mai dátumot.
 
3. Vedd kezedbe a Varázscsekkedet, és képzeld el, hogy a rajta szereplő összegen megveszed az általad vágyott dolgot. Legyél olyan boldog és hálás, mintha már megkaptad volna.
 
4. Vidd magaddal a Varázscsekket, vagy tedd olyan helyre, ahol gyakran látod. A nap folyamán legalább kétszer vedd újra a kezedbe, és lásd magad, ahogy felhasználod a pénzt, és megveszed, amit szeretnél. Közben érezz hálát, mintha mindez a valóságban történne.
 
5. A nap végén tedd egy olyan helyre a Varázscsekkedet, ahol nap mint nap láthatod. Miután megkaptad a rajta szereplő összeget, vagy azt a bizonyos dolgot, amit a pénzből venni akartál, írj egy új csekket. Ez már egy új vágyadhoz kapcsolódjon, és más összeget írj rá. Ha ez megvan, ismételd meg a gyakorlat 2-4. lépését.
 
6. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése