Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 19., szerda

23. nap - a kiemelkedéshez


Lélegezd be a varázslatot

 1. Vedd számba az áldásaidat, írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.
 
2. A mai nap folyamán 5 alkalommal állj meg, és gondolj a csodálatos levegőre, amit beszívsz. Ebben a tudatban vegyél 5 mély lélegzetet, és érezd, ahogy a levegő ki-be jár a testedben.

3. Minden 5 lélegzetvétel után mondd ki a varázsigét: Köszönöm a varázslatos levegőt, amit szívok. Közben pedig legyél annyira a drága és éltető levegőért, amennyire csak tudsz.

4. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.