Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 14., péntek

Videotelefon

Beleszerettem, és boldogan adom hozzá a nevem:ACN Digitális Telefonszolgáltatás és Videótelefon
'A kommunikáció forradalmasítása'

Előnyök az ACN üzleti tevékenység során
Az ACN Videótelefon a toborzás legjobb eszköze. Az ACN Lehetőség népszerűsítésének legelőnyösebb módja, ha Ön személyesen mutatja be ezt a technológiát a legtöbb embernek.
A személyes találkozó csupán egy telefonhívásra van Öntől. Ha Ön nem lehet jelen személyesen, nemzetközi szervezetét az ACN Videótelefon segítségével tudja legjobban támogatni.
A Videótelefont használó ügyfeleknek köszönhetően Ön magasabb alsóvonali jövedelemmel bővítheti jövedelemszerzési lehetőségeit.
A jövőben mindenkinek lesz Videótelefonja ... itt a kiváló alkalom, hogy Ön is tagja legyen az ACN egyre bővülő családjának.
Előnyök a saját telefonhasználat során

  • A videókommunikáció használatának előnyei.
  • Korlátlan számú belföldi hívás vezetékes vonalakra.
  • Korlátlan számú hang- és videóhívás az ACN Digitális Telefonszolgáltatás ügyfelei felé a világ minden táján.
  • Hihetetlen kiegészítő jellemzők, amelyek örökre megváltoztatják az Ön telefonálási szokásait: 3-utas videókonferencia, digitális fényképkeret, videó és audió kimenet, videóüdvözlet, videóposta!
A cikk címére kattintva eljutsz a részletekhez.