Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 18., kedd

7. nap - a kiemelkedéshez


A negativitásból kivezető varázsút
 

1. Ismételd meg az 1-es számú varázsgyakorlat első 3 lépését - vedd számba az áldásaidat: írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Ha elkészültél, olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.
 
2. Válassz ki egy problémát vagy negatív helyzetet az életedben, amelyet nagyon szeretnél megoldani.
 
3. Sorolj fel 10 dolgot, amiért hálás vagy ezzel a helyzettel kapcsolatban.
 
4. A lista végére írd oda a következőt: Köszönöm, köszönöm, köszönöm, hogy a dolgok a legjobb módon oldódnak meg.
 
5. Figyeld meg, sikerül-e egy napig megállnod, hogy ne mondj semmi negatívat. Ha azon kapod magad, hogy valami negatív dologra gondolsz, vagy ilyesmiről beszélsz, vesd be a varázs - mentőövet. Állj meg azonnal, és mondd azt: Ugyanakkor azt kell mondanom, hogy hálás vagyok azért, hogy.......
 
6. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.