Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 18., kedd

12. nap - a kiemelkedéshez

 
Változást hozó varázslatos emberek
 
1. Vedd számba az áldásaidat: írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Ha elkészültél, olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.
 
2. A nap folyamán valamikor keress egy csendes, nyugalmas helyet, és írd le 3 olyan ember nevét, akik nagy hatással voltak az életedre.
 
3. Menj végig a listán egy ülésben, mindig egy emberrel dolgozva. Lehetőség szerint hangosan mondd el mindegyiküknek, hogy miért vagy hálás nekik, és pontosan milyen értelemben változtatták meg az életedet.
 
4. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.