Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 18., kedd

14. nap - a kiemelkedéshez

 
Legyen varázsnapod!
 
1. Vedd számba az áldásaidat: írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Ha elkészültél, olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.

2. Reggel gondold végig az aznapi terveidet és teendőidet minden napszakra, egészen a lefekvésig. Minden eseménynél mondd ki a köszönöm varázsigét, és adj hálát, amiért jól sikerült. Közben képzeld azt, hogy már a nap végén jársz, és az adott dologra visszagondolva mondasz köszönetet, mert tökéletesen ment.
 
3. Miután minden tervedért hálát adtál, fejezd be a varázsgyakorlatot a következő mondattal: És köszönöm a nagyszerű hírt, amit ma kapok!
 
4. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.