Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 19., szerda

28. nap - a kiemelkedéshez


Emlékezz a varázslatra

 1. Vedd számba az áldásaidat, írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.

2. Emlékezz a varázslatra, azáltal, hogy számba veszed a tegnap áldásait, és leírod őket. Tedd fel magadnak a kérdést: Milyen jó dolgok történtek tegnap? Tapogasd le elméddel a tegnapod felszínét, amíg elégedetten úgy nem érzed, hogy a nap minden áldását felidézted és leírtad.
 
3. Miközben sorra veszed az áldásokat, mindegyiknél állj meg egy kicsit, és mondd ki magadban a varázsigét: köszönöm.
 
4. A mai nap után már variálhatod is a gyakorlatot: készíthetsz írásos listát a tegnap áldásairól, kimondhatod őket hangosan vagy gondolatban. A lista lehet rövid, de lehet részletes is, amelyben kifejted, hogy miért vagy hálás az egyes áldásokért.
 
5. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.