Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 18., kedd

3. nap - a kiemelkedéshez


Varázslatos kapcsolatok
 
1. Ismételd meg az 1-es számú varázsgyakorlat első 3 lépését - vedd számba az áldásaidat: írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Ha elkészültél, olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.
 
2. Válassz ki hármat a legszorosabb kapcsolataid közül, és mindegyik emberről készíts elő egy - egy fotót.
 
3. Tedd ki magad elé egyenként a képeket, és a naplódba vagy a számítógépedbe jegyezz fel 5 dolgot, amelyekért a leginkább hálás vagy az illetőnek.
 
4. Minden mondatot kezd a köszönöm varázsigével, majd írd le az illető nevét és azt, hogy miért vagy hálás neki.
 
5. A 3 képet tedd ki egy jól látható helyre. A cél az, hogy napközben legalább 3 alkalommal rápillants a fotókra. Ilyenkor mindig nézz az illető arcába, és fejezd ki neki a háládat, valahogy így: Köszönöm, Zsófi.
 
6. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.