Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 18., kedd

6. nap - a kiemelkedéshez

 
 
Varázsmunka

1. Ismételd meg az 1-es számú varázsgyakorlat első 3 lépését - vedd számba az áldásaidat: írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Ha elkészültél, olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.
 
2. Mielőtt ma dolgozni indulnál, képzeld el, hogy van egy láthatatlan menedzsered, aki mindenhová követ, és felírja, ha találsz valamit a munkádban, amiért hálát érzel. A te feladatod az lesz, hogy annyi ilyen dolgot találj, amennyit csak tudsz.
 
3. Minden egyes alkalommal, amikor észreveszel valamit, amiért hálás vagy, a menedzsered feljegyzést készít. Ilyenkor mondd azt: Annyira hálás vagyok, hogy.......(miért)..., és érezd át ezt a hálát olyan mélyen, ahogy csak tudod.
 
4. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami a mai nap folyamán történt veled.