Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 19., szerda

24. nap - a kiemelkedéshez


A varázspálca

 1. Vedd számba az áldásaidat, írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.

2. Válassz 3 embert, akiket szeretsz, és akinek segíteni szeretnél, hogy egészségesebb, gazdagabb vagy boldogabb legyen - vagy akár mindhárom.
 
3. Ha teheted, keress róluk egy - egy fényképet, és a Varázspálca - gyakorlat közben tartsd magad előtt a fotókat.
 
4. Egyszerre mindig csak egy emberrel dolgozz. Vedd a kezedbe a fotóját, hunyd le a szemed, és egy percig vizualizáld, hogy az illető egészsége, gazdagsága vagy boldogsága teljes mértékben helyreállt. Képzeld el magad abban a pillanatban, amikor megkapod ezt a jó hírt.
 
5. Nyisd ki a szemed, és a képpel a kezedben, lassan és nagy átéléssel mondd ki a varázsigét: Köszönöm, köszönöm, köszönöm.............(név)..........egészségét, gazdagságát vagy boldogságát.
 
6. Ismételd meg az előbbi lépéseket a másik két emberrel is. A Varázspálca - gyakorlattal akkor vagy kész, ha mind a 3 szeretett személlyel elvégezted.
 
7. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.