Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 18., kedd

13. nap - a kiemelkedéshez


Váltsd valóra minden álmod

1. Vedd számba az áldásaidat: írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Ha elkészültél, olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.

2. Ülj le a számítógép elé, vagy vegyél elő papírt és tollat, és sorold fel a 10 legfontosabb vágyadat. Mindegyik elé írd le háromszor, hogy köszönöm, köszönöm, köszönöm, mintha már megkaptad volna. Például: Köszönöm, köszönöm, köszönöm, hogy .....(a vágyad).
 
3. A képzeleted segítségével válaszold meg a következő kérdéseket, mintha már elérted volna a 10 felsorolt vágyad:
 
      1. Milyen érzelmek kerítettek hatalmukba, amikor elérted, amire vágytál?
      2. Kinek és hogyan mondtad el először, hogy elérted, amire vágytál?
      3. Mi volt az első nagyszerű dolog, amit tettél, amikor elérted, amire vágytál?         
          Gondolatban szedj össze olyan sok részletet, amennyit csak tudsz.
 
4. Végül olvasd vissza a mondatokat, amelyekben megfogalmaztad a vágyaidat és hangsúlyozd a varázsigét: köszönöm. Fontos, hogy érezd a hálát, amennyire csak tudod.
 
5. Ha van kedved, készíts Varázstáblát. Vágj ki képeket, és tűzd fel őket egy táblára, majd tedd olyan helyre, ahol gyakran láthatod. A tetejére írd fel nagy és vastag betűkkel: Köszönöm, köszönöm, köszönöm.
 
6. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.