Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 18., kedd

16. nap - a kiemelkedéshez


Varázslatos és csodás gyógyulások

1. Vedd számba az áldásaidat: írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Ha elkészültél, olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.

2. Idézz fel 3 különböző időszakot az életedből, amikor kirobbanóan egészségesnek érezted magad, és őszintén adj hálát ezekért az emlékekért.

3. Gondolj 5 olyan testi működésedre, melyekkel minden rendben van, és egyesével adj hálát értük.

4. Válassz ki egy dolgot a testeddel vagy az egészségeddel kapcsolatban, amin változtatni szeretnél. Egy percig vizualizáld ennek a testi működésnek az ideális állapotát. Végül adj hálát azért az ideális állapotért.
 
5. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb  dologért, ami ma történt veled.