Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 19., szerda

22.nap - a kiemelkedéshez


A szemed láttára
 
 1. Vedd számba az áldásaidat, írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.
 
2. A nap elején vedd elő a 10 legnagyobb vágyadat tartalmazó listát, amelyet korábban készítettél.
 
3. Olvasd végig, minden mondat után állj meg, és egy percig képzeld el vagy vizualizáld, hogy már megkaptad az adott dolgot. Érezz olyan erős hálát a vágyad teljesüléséért, amilyet csak tudsz.
 
 4. Hordd ma magaddal vágyaid listáját a zsebedben. A nap folyamán legalább 2 alkalommal vedd elő, olvasd át, és érezz hálát vágyaid megvalósulásáért.
 
5. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.