Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 18., kedd

9. nap - a kiemelkedéshez


A pénzmágnes

1. Ismételd meg az 1-es számú varázsgyakorlat első 3 lépését - vedd számba az áldásaidat: írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Ha elkészültél, olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.
 
2. Fogd az összes olyan csekket és számlát, amit még nem fizettél be, és vesd be a hála varázserejét. Írd rájuk: Köszönöm a pénzt!, és érezz hálát, amiért be tudod fizetni őket - függetlenül attól, hogy rendelkezésedre áll-e a forrás, vagy sem.

3. Keress 10 olyan számlát vagy csekket, amelyeket már befizettél, és írd rá mindegyikre a varázsigét: "Köszönöm - fizetve!" Közben gondolj arra, milyen nagyszerű, hogy volt elég pénzed a rendezésükhöz. Érezz érte őszinte hálát!
 
4. Mielőtt elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.